Pacientes 360º
Familydent

¿No soluciones els teus problemes dentals?

Probablement tu també siguis un pacient 360º

Els pacients 360º són aquells que estan cansats de donar voltes per tota mena de clíniques i no solucionen els seus problemes dentals. Són pacients que han deixat tractaments a mig fer o que han solucionat els seus problemes odontològics de manera inadequada. Els pacients 360º han gastat molts diners en odontologia al llarg de la seva vida, però no acaben de trobar-se del tot bé.

Una gran millora, amb poc marge per l’error.

Més que a cap altre, als pacients 360º se’ls ha de donar la solució definitiva. Sels ha de fer la primera visita més completa possible, tant des del punt de vista tècnic, mèdic i humà. Generalment els pacients 360º tenen circumstàncies especials que els fan tenir molt poc marge d’error a l’hora de proposar el tractament correcte, però també són el tipus de pacient que experimenta una millora més representativa, ja que la seva problemàtica acostuma a ser important.

Tot el nostre equip centrat per a tu, en una primera visita.

Quan a Familydent ens trobem amb un pacient 360º ens unim i fem equip. El conjunt de diferents professionals mèdic de la clínica es coordinen per fer una visita mèdica de més d’una hora amb l’objectiu de fer un estudi complert i global. El teu cas s’estudia de forma exhaustiva per donar-te la solució definitiva que necessites.

El nostre protocol de primera visita 360º.

protocolo visita 360º familydent

Avantatges del protocol 360º

Avantatges del protocol 360º

Necessites ajuda?